Skip to main content

Over EQILENCE

Over EQILENCE

Team EQILENCE

EQILENCE heeft een doel: door onze functionaliteit en data geven wij u meer transparantie in het inkoopproces.

EQILENCE het team

EQILENCE heeft een team met 13 medewerkers. We hebben kantoren in Maastricht, Reeuwijk en Karachi (Pakistan).

Binnen het team komen vele competenties bijeen. Zo hebben we technische specialisten, microbiologen, database specialisten en ervaren managers. Samen vormen we een creatief, energiek en krachtig fundament waar onze oplossingen op ontwikkeld worden.
 

CEO Rob Westerhoff

CEO Rob Westerhoff, is degene die de band met de klant organiseert. Verder zorgt Rob dat EQILENCE de juiste strategische en organisatorische stappen zet en bovenal zorgt Rob voor vrede tussen de "founder-broers" Bert en Pieter Klinkenberg. 

CIO Bert Klinkenberg

Bert is een van de founders, richt zich met name op de techniek en op de implementatie bij onze klanten. Een echte Italiaanse dubbele espresso is zijn favoriete drank.

COO Pieter Klinkenberg

Pieter is een allround manager en is medeoprichter van verschillende initiatieven en heeft meerdere jaren ervaring als ondernemer en in het aansturen van teams.  

Investeerders

EQILENCE wordt in haar activiteiten ondersteund door een investeringsfonds en een regionale ontwikkelingsmaatschappij in de vorm van aandelenkapitaal en advies. 

>Just Capital

>Just Capital is een investeringsfonds dat niet gerund wordt door financiers, maar door ondernemers met financieringscapaciteit. >Just Capital investeert in ondernemers met goede ideeën met een intelligente drive.

https://www.justcapital.nl/

LIOF

Het LIOF is de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Limburg en ondersteunt innovatieve ondernemers met advies, netwerk en financiering.

https://liof.nl/

LAAT U GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN CONTACT MET U OP.

WILT U EEN DEMO VAN HET S-DAS PLATFORM?

  • + 31 (0) 43-2010660
  • info@eqilence.nl
  • Wim Duisenbergplantsoen 31, 6221SE, Maastricht , Nederland
  • Fokkerstraat 18, 2811 ER Reeuwijk, Nederland