Skip to main content

Over EQILENCE

Over EQILENCE

Team EQILENCE

EQILENCE heeft een doel: wij geven laboratoria, universiteiten en ziekenhuizen vandaag transparantie in de leveranciers- en productinformatie voor de ontwikkeling van de medicijnen van morgen.

Dit doen we middels ons S-DAS, een Smart Dynamisch aankoop systeem. Een Supplier Relationship Management-systeem waarin 95% van alle wereldwijd verkrijgbare laboratoriumbenodigdheden genormaliseerd en gestandaardiseerd met alle productparameters is opgenomen.

Met het door ons ontwikkelde algoritme zorgen we er voor dat gebruikers producten met elkaar kunnen vergelijken op het gebied van kwaliteit, prijs en leveringsvoorwaarden.

Met het S-DAS gaat het inkoopproces sneller, eenvoudiger en gebruiksvriendelijker. Bovendien zorgt het S-DAS er standaard voor, dat instellingen volgens de laatste aanbesteedregels werken en zo rechtmatig inkopen.

Het S-DAS bespaart veel tijd van inkopers en researchers en zorgt ook voor aanzienlijke kostenbesparingen.

Hiermee helpen we onderzoekers meer te doen met de beschikbare budgetten. Zo levert EQILENCE binnen een deelgebied van een complex maartschappelijk probleem, de steeds stijgende zorgkosten, een oplossing waar we trots op zijn.

EQILENCE het team

EQILENCE heeft een klein maar hecht en divers team.
Wat deels in Nederland en deels in Pakistan is gesitueerd.

Binnen het team komen vele competenties bijeen. Zo hebben we technische specialisten, microbiologen, database specialisten en ervaren managers. Samen vormen we een creatief, energiek en krachtig fundament waar onze oplossingen op ontwikkeld worden.

CEO Rob Westerhoff

CEO Rob Westerhoff, is degene die de band met de klant organiseert. Verder zorgt Rob dat EQILENCE de juiste strategische en organisatorische stappen zet en bovenal zorgt Rob voor vrede tussen de "founder-broers" Bert en Pieter Klinkenberg. 

CIO Bert Klinkenberg

Bert is een van de founders, richt zich met name op de techniek en op de implementatie bij onze klanten. Een echte Italiaanse dubbele espresso is zijn favoriete drank.

COO Pieter Klinkenberg

Pieter is een allround manager en is medeoprichter van verschillende initiatieven en heeft meerdere jaren ervaring als ondernemer en in het aansturen van teams.  

Investeerders

EQILENCE wordt in haar activiteiten ondersteund door een investeringsfonds en een regionale ontwikkelingsmaatschappij in de vorm van aandelenkapitaal en advies. 

>Just Capital

>Just Capital is een investeringsfonds dat niet gerund wordt door financiers, maar door ondernemers met financieringscapaciteit. >Just Capital investeert in ondernemers met goede ideeën met een intelligente drive.

https://www.justcapital.nl/

LIOF

Het LIOF is de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Limburg en ondersteunt innovatieve ondernemers met advies, netwerk en financiering.

https://liof.nl/

LAAT U GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN CONTACT MET U OP.

WILT U EEN DEMO VAN HET S-DAS PLATFORM?

  • + 31 (0) 43-2010660
  • info@eqilence.nl
  • Wim Duisenbergplantsoen 31, 6221SE, Maastricht , Nederland
  • Pompmolenlaan 10-E , 3447GK, Woerden, Nederland